OM Rotterdam waarschuwde Erasmus MC om Fouad L. geen basisarts diploma te geven

Het Openbaar Ministerie Rotterdam stuurde een mail aan het Erasmus Universiteit om Fouad Lakhlili de schutter van de schietincidenten van gisteren, niet een diploma tot basisarts te overhandigen.

De rechtbank in Rotterdam veroordeelde Fouad L. in 2021 voor dierenmishandeling, ook vonden zij op zijn telefoon beelden van mensen die werden neergestoken. Fouad L. vertoonde daarnaast ook narcistische tekenen.

Ik vind niet dat een Openbaar Ministerie zich moet bemoeien met een opleiding en het ontnemen van een diploma. Fouad L. heeft zijn woede over de email van het Openbaar Ministerie Rotterdam geuit op het forum 4Chan, een platform waar heel veel gal gespuit wordt.

OM Rotterdam bemoeienis

Het Openbaar Ministerie Rotterdam bevestigde de verstuurde email aan het Erasmus MC. Gaan ze nu elke veroordeelde een opleiding dwars zitten, dan kan geen enkele veroordeelde meer een diploma halen. Ik snap echt niet waar het OM Rotterdam zich mee bemoeit, maar het OM Rotterdam bemoeit zich wel vaker met dingen waar ze zich niet mee moeten bemoeien.

Het kan inderdaad zijn dat het schietincident aan de Erasmus MC is gebeurd door de email, en dat Fouad L. daarom heel erg boos is geworden en de leraar heeft doodgeschoten, dat is bijna wel zeker. Wat betreft de vrouw aan de Heiman Dullaertplein in Rotterdam-Delfshaven , deze vrouw is doodgeschoten vermoedelijk omdat zij beelden naar de politie heeft gestuurd waarop te zien is dat Fouad L. konijnen mishandelden.

Veroordeling dierenmishandeling

Fouad L. is deels veroordeeld voor dierenmishandeling, hij kreeg een taakstraf van 40 uur. Serieus een taakstraf. Iemand die dieren mishandeld is een psychopaat, er had een psychologisch onderzoek moeten plaatsvinden door het NIFP voorafgaand zijn veroordeling. Softe rechters in Rotterdam met hun taakstraf maar dan wel een mail sturen naar het Erasmus MC om zijn zorgelijke gedrag, nou dat was niet tijdens zijn veroordeling voor dierenmishandeling, toen was het niet zo zorgelijk. Jaja ….

 

Aanbevolen