Wendy van den Berg Officier van justitie over Jalal Onchin explosie Schammenkamp

Wendy van den Berg Officier van justitie en persofficier Openbaar Ministerie Rotterdam over Jalal Onchin explosie Schammenkamp tijden pro-formazitting

Jalal O. (35), de man die wordt verdacht van betrokkenheid bij een cocaïnelab dat de dodelijke explosie in Rotterdam-Zuidwijk zou hebben veroorzaakt, blijkt in Spanje al eens te zijn veroordeeld vanwege een drugszaak.

Jalal O. is aanwezig in de Rotterdamse rechtszaal tijdens de voorbereidende rechtszaak. Hij blijft ontkennen en neemt ook kort het woord.

Jalal : “Ik wil toevoegen dat ik graag vrij wil komen, vanwege mijn familie en mijn bedrijf dat ik te runnen heb”, zegt hij. “Als ik er mee te maken had, was ik niet uit het buitenland teruggekomen. Ik heb er niks mee te maken en dat zal straks worden bewezen.”

Wendy van den Berg persofficier : Hij is na dat het heeft plaatsgevonden weldegelijk gevlucht naar het buitenland en hij is niet meteen teruggekomen en wij willen niet het risico lopen dat als hij nu wordt vrijgelaten dat we hem kwijt zijn.

 

 

Aanbevolen