Sanne S. aka Cato voor de rechter voor stalking zichzelf, excuus aan Berry

Sanne Streefkerk, Sanne S. aka Cato stond deze week voor de rechter voor het stalken van haar zelf, de onschuldige Berry zat 12 maanden in detentie voor stalking wat hij niet heeft gedaan.

De zaak Cato kwam aan het licht in het programma van Thijs Zeeman Zeeman Confronteerd, seizoen 4 aflevering 5, deze uitzending is niet terug te zien omdat de zaak nog loopt.

Sanne S, werkzaam als verpleegster beschuldigde een patiënt Berry dat hij haar stalkte, onder andere door spoofing wist Sanne S. het zo te draaien dat het echt van Berry leek te komen, de vele berichten met ranzige taal werd zogenaamd naar Sanne S. gestuurd.

De politie en rechters kwamen uiteindelijk tot een veroordeling van 12 maanden cel en een verplichte behandelplicht voor Berry. Danzij Thijs Zeeman is Sanne S. ontmaskerd als haar eigen stalkster, deze week stond ze dan ook terecht en de eis van justitie is dan ook 18 maanden cel waarvan 6 maanden voorwaardelijk.

Officier van justitie heeft tijdens de zitting zijn excuus aangeboden aan Berry die via een videoverbinding de rechtszaak volgde. Natuurlijk heeft Berry helemaal niets aan een excuus van het OM. De tijd die hij in detentie heeft moeten doorbrengen krijgt hij nooit meer terug. Het is afschuwelijk om onschuldig vast te zitten voor iets wat je niet hebt gedaan, ik weet daar alles van ( lees hier mijn verhaal : https://www.haydrionrayel.nl/mijn-detentie-tijd-op-politiebureau-zuidplein-tot-en-met-p-i-nieuwersluis-2022/)

Berry zijn advocaat heeft een herzinningsverzoek ingediend bij de Hoge Raad en deze is goedgekeurd, dat houd in dat zijn zaak opnieuw voor de rechter komt, en dat Berry zal worden vrijgesproken, daarna kan Berry een schadevergoeding krijgen van de tijd in detentie, dat is 100 per dag. Dat wordt binnen een maand uitgekeerd na beslissing rechtbank. Ik heb het ook gehad.

Sanne S. is onderzocht en ze heeft Borderline (dat is standaard conclusie van elke psyscholoog zonder enig onderzoek, dat is bekend) persoonlijkheidsstoornis, dat heeft ook iedereen die verdacht wordt van een misdrijf. En Sanne zit aan de sondevoeding, het gaat slecht met haar gezondheid vandaar dat ze met infuus en al in de rechtbank verscheen.

Over 2 weken is de uitspraak, daarna volgt Hoger Beroep en daarna Cassatie en dan zijn we 2 jaar verder. Voor Berry hoop ik dat hij heel snel wordt vrijgesproken, ook met zijn gezondheid gaat het niet goed.

De uitspraak in de zaak Sanne S. is op 17 mei 2024 om 13.00.

 

Aanbevolen