Rog Ally X upgrade van de Asus Rog Ally Z1 Extreme

De Asus Rog Ally X is een upgrade van de huidige Asus Rog Ally Z1 Extreme release wordt waarschijnlijk dit jaar uitgebracht.

Rog All X dus niet de Rog Ally 2 een opvolger maar puur een verbeterde versie van de Rog Ally Z1 Extreme met een betere en langere batterij duur, chip set blijft hetzelfde, misschien een nieuwe grafische kaart, huidige is een AMD Radeon, een grotere SSD NVMe misschien wel 1TB.

De SD slot gaat ergens anders zitten, kon ook niet anders, er waren vele klachten over een SD kaart die smolt omdat het slot op de verkeerde plek zat. Ik heb zelf er geen SD kaart ingezet vanwege de warmte

De Rox Ally X krijgt meerdere kleuren, had voor mij niet gehoeven ik heb er zelf een full cover over heen zitten.

Ook worden de joysticks verbeterd, nu hoop ik echt dat ze joysticks er in zetten met Hall effect, want die driften namelijk niet.

Armoury Crate krijgt een flinke update, daar zit ik persoonlijk niet echt op te wachten, ik heb Armoury Crate er afgegooid, het bleef constant hangen en sommige games draaide niet lekker omdat Armoury Crate best wel veel vraagt aan capaciteit. Armoury Crate service heb ik niet verwijdert.

De prijs van de Rog Ally X gaat hoger liggen dan bij de lancering van de Rog Ally Z1, ik denk zo rond de 899 euro. Dat kost een MSI Claw ook, maar die is waardeloos.

2 Juni wordt de Rog Ally X gepresenteerd.

Aanbevolen