Reclasseringsrapportage zinloos en mag afgeschaft worden

De Rechters en Officier van justitie laad zich adviseren door de Reclassering door een rapportage, het is net of de Reclassering het besluit neemt.

Ik vraag me af waarom er rechters zijn, die laten zich tegenwoordig advieseren door de Reclassering, waarom ben je dan rechter, en waarom zijn er dan rechters.

Het lijkt nu net of de Reclassering rechter is en officier van justitie tergelijk. Ook de officier van justitie laat zich advieseren door de Reclassering. Want daar werken experts ? Nee want de Reclassering doet niet aan waarheidsbevinding, wat heeft zo’n advies dat gebasseerd is op niks dan voor nut.

Bij de Reclassering werken geen experts, maar een stel halve gare idioten die totaal niet weten wat ze doen, maar wat opschrijven en hun onderbuik laten spreken. Lekker rechtssysteem, een uitspraak wat gebasseerd is op een advies van een halve gare gek die maar wat doet.

Er komt als advies van de Reclassering nooit vrijspraak uit, het is altijd wel een straf namelijk een taakstraf, werkstraf, leerstraf, behandeling (altijd bij de Waag), voorwaardelijke straf, enkelband.

De hele Reclassering mag wat mij betreft afgeschaft worden. Ik heb er 3 jaar onterrecht gezeten en het was echt zonde van mijn tijd, beetje ouwehoeren over het weer. Net als de Waag, ga naar de Waag voor al u problemen. Totaal zinloos.

Aanbevolen artikelen