Officier van Justitie mr. S. Sleeswijk Visser eist 80 uur Taakstraf voor Verliefdheid op Officier van Justitie

Officier van Justitie mr. S. Sleeswijk Visser eist 80 uur Taakstraf voor Verliefdheid op Officier van Justitie. Was veel pers aanwezig waaronder RTL Nieuws, was er niet blij mee.

De zitting in de Rechtbank in Den Haag. Vorige week werden er al nieuwsberichten geplaatst rondom deze zitting. In de ochtend kreeg ik van mijn advocaat een mail waarin stond dat er aan hem werd gevraagd of ik aanwezig was bij de zitting, zodat er een rechtbank tekenaar kon worden gestuurd. Ik schrok, ik ben geen Michael Panhuis of Willem Engel. Waarom wil je in godsnaam een tekening van mij maken. Gaan we niet doen. Gelukkig heeft mijn advocaat er niet op gereageerd zodat er geen rechtbank tekenaar was.

Ik was ruim aanwezig, heb een hekel aan te laat komen. Mijn advocaat die ik al 7 jaar ken, was een half uur voor de zitting aanwezig zodat we nog wat konden bespreken voor de zitting begon. Ik zag dat er mensen aanwezig waren van de pers, 1 iemand kende ik van Rijnmond. Er zaten ook pers mensen bij van RTL Nieuws en nog wat mensen die ik niet ken, van het AD en nog wat.

danielle van zetten officier van justitie

Officier van Justitie

Geen idee hoe hij heet maar hij was wel aardig, maar de eis vond ik niet zo aardig en de tenlaste legging ook niet. Waar het op neerkomt is dat hij mij een taakstraf wil geven omdat ik heb geschreven op mijn eigen website dat ik verliefd ben op een Officier van Justitie. Wat is hier strafbaar aan dan ? We leven hier niet in Iran of Afghanistan waar dat soort dingen verboden is en waar de doodstraf op staat. Weet je hoe verdrietig ik me voel dat je dat nog geen eens meer mag zeggen.

Ik heb ook een aantal keer herhaald dat ik niets strafbaars heb gedaan, het delen van persberichten is gewoon niet strafbaar, we leven niet in China waar censuur wordt opgelegd. Video Captures maken van video’s doe ik al meer dan 10 jaar. Ik heb er nog nooit iemand over gehoord.

Advocaat begon over Fansite en Jodi Lyn O’Keefe

Hey hallo ik ben geen fan van een Officier van Justitie. Mijn advocaat zei als u het dan toch wilt zien dan kunt u de verliefdheid zien als een fansite.. en toen begon hij over Kim Kardashian.. wtf ? Wat heeft zij er nu mee te maken. Mijn profiel foto van Armin van Buuren kwam ook nog ter sprake … wat heeft dat er nu mee te maken. Ow en Jodi Lyn O’Keefe werd ook weer genoemd. Ik heb haar persoonlijk al op de hoogte gesteld van deze zaak, bij mijn vorige zaken werd zij ook genoemd en stonden haar foto’s ook in het dossier.

Als ik hier een taakstraf voor moet gaan doen, dan ga ik in Hoger Beroep. Ik heb niets strafbaars gedaan, verliefd zijn op iemand is niet strafbaar, berichten delen is niet strafbaar. Wat er in die zitting ook van gemaakt werd met dingen waarvan ik denk, je probeerd iets te vinden wat er niet is.

Stalking en Belaging is iemand persoonlijk lastig vallen, door contact te zoeken dmv emails, berichten per sms, whatsapp, facebook, langs gaan. Dat er nu wordt gezegd dat het niet nodig is om iemand te benaderen om van belaging te kunnen spreken dat is complete onzin en verzonnen om iemand toch maar strafbaar te vinden. Je kan toch lezen, belaging .. je belaagd iemand .. je valt iemand lastig. Ben je echt zo dom ?

Officier van Justitie en ik hebben dezelfde naam

Oke wat dat er mee te maken heeft weet ik niet, maar daar kan ik ook weinig aan doen, toch was dat ook wel iets wat mee telde bij deze zaak. Mensen worden steeds gekker, ze weten van gekheid niet wat ze moeten verzinnen om toch maar tot een bewezen verklaring te komen.

Berichten in de Media

Ze hadden een hele middag voor deze zitting uitgetrokken, want het is na kerst, er zijn geen zaken .. dus moet je deze zaak de hele middag laten duren. Het was binnen een uur klaar. Ik ga daar echt niet de hele middag zitting voor een paar persberichten en een verklaring dat ik een Officier van Justitie knap vind, wat ik nog steeds vind.

Tegen het einde van de middag verscheen een verslag van de zitting op onder andere RTL Nieuws, Rijnmond het AD en nog wat andere websites. En dan die titel .. hoe verzin je het. Sensatie krantjes ….

AD Rotterdam : https://www.ad.nl/rotterdam/eis-werkstraf-voor-stalken-officier-van-justitie-die-verdachte-eerder-vervolgde-voor-stalken~a5e2df94/

RTL Nieuws : https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5355766/vrouw-rotterdam-officier-van-justitie-stalken-afbeeldingen

Rijnmond : https://www.rijnmond.nl/nieuws/1595884/voor-stalking-veroordeelde-vrouw-ontwikkelde-een-obsessie-voor-haar-aanklager-van-toen

In het Nieuws. NL : https://www.inhetnieuws.nl/nieuws/binnenland/voor-stalking-veroordeelde-vrouw-ontwikkelde-een-obsessie-voor-haar-aanklager-van-toen/10516589

PCZ : https://www.pzc.nl/rotterdam/vrouw-44-verdacht-van-stalken-officier-van-justitie-die-haar-eerder-vervolgde-voor-stalken~a7a14a82/

Drimble : https://drimble.nl/regio/zuid-holland/88420964/voor-stalking-veroordeelde-vrouw-ontwikkelde-een-obsessie-voor-haar-aanklager-van-toen.html

Mr-Online : https://www.mr-online.nl/vrouw-verdacht-van-stalken-officier-van-justitie-die-haar-vervolgde-voor-stalken/

RD : https://www.rd.nl/artikel/1003531-80-uur-werkstraf-geeist-voor-stalken-officier-van-justitie

Dagblad 010 : https://dagblad010.nl/Rotterdam%20&%20Regio/werkstraf-geist-tegen-rotterdamse-vrouw-voor-stalken-

Ridderkerks Dagblad : https://ridderkerksdagblad.nl/Rotterdam%20&%20Regio/werkstraf-geist-tegen-rotterdamse-vrouw-voor-stalken-

BNdeStem : https://www.bndestem.nl/hoeksche-waard/vrouw-maakte-sites-vol-afbeeldingen-van-officier-van-justitie-maar-rechtbank-spreekt-haar-vrij-van-stalken~a0aaf6ff/

Direct uitspraak of toch niet ..

De uitpraak wilden ze eerst direct doen, wat beetje raar is voor een meervoudige strafkamer want dat is altijd pas 2 weken later, politie rechter is direct, maar dit was geen politie rechter. Na overleg besloten ze toch de uitspraak over 2 weken te doen, want de zaak was toch complex. Nou het gewoon simpel, persberichten gedeeld en geschreven dat je een officier van justitie knap vind, wat is daar complex aan ? Je kan het ook heel moeilijk gaan maken.

Uitspraak is op 10 Januari 2022 om 13.00 Rechtbank Den Haag .. en ik ga meteen in Hoger Beroep als er een Taakstraf wordt gegeven.

 

Aanbevolen artikelen