Officier van justitie eist maar 8 maanden voorwaardelijk Stalker Robin S uit Soesterberg

8 maanden voorwaardelijk eis officier van justitie tegen stalker Robin S uit Soesterberg die verliefd was, liefde was niet wederzijds

Vreemde eis van Officier van justitie die de stalker Robin S. een voorwaardelijke gevangenisstraf geeft van maar 8 maanden voor het bedreigen en lastig vallen van een vrouw uit Harmelen. De vrouw was zo bang voor haar stalker dat ze zelfs een vlucht koffer had klaar staan.

Robin S. was verliefd op de vrouw alleen de liefde was niet wederzijds, Robin S. was er van overtuigd dat hij haar zou krijgen en niemand anders. Robin S. klom zelfs in bomen in haar tuin om contact met de vrouw te zoeken, ook bedreigde hij zijn eigen ouders die ook in Harmelen woonde.

Robin S. is een drugs gebruiker en een schrizofeen, hij moet eigenlijk opgenomen worden in een kliniek aldus de hulpverlener tijdens de zitting in de rechtbank in Utrecht.

De rechtbank doet over 3 weken pas uitspraak, uitspraken verschillen zo te zien, normaal is een uitspraak in de meervoudige strafkamer 2 weken.

De verdachte zit nu vijf maanden in voorarrest. Hij heeft al die tijd geen drugs gebruikt en slikt trouw zijn medicijnen. Nee je kan ook geen drugs gebruiken in een in een Huis van Bewaring, dat is toch logisch, dat houd overigens niet in dat hij dat wel gaat doen zodra hij weer buiten staat. Volgens een hulpverlener zit Robin te lang in voorarrest .. Valt best mee toch 1 x 14 dagen en een verlenging van 30 dagen, dat is niet lang, bovendien is hij schuldig aan stalking en bedreiging, hij zit daar dus terecht.

Die eis is raar, 8 maanden voorwaardelijk voor zoiets .. dus eigenlijk krijgt hij geen straf, als hij vrij komt moet hij wel opgenomen worden, alleen zijn er lange wachtlijsten.

Dit is stalking, hij heeft contact met haar gezocht, ondanks dat zij dat niet wenste bleef de verdachte toch haar belagen met berichten.

Aanbevolen artikelen