Daniëlle van Zetten 20 jaar Officier van justitie bij het Openbaar Ministerie

Daniëlle van Zetten werkt 20 jaar bij het Openbaar Ministerie als Officier van justitie en vijf jaar als persofficier Openbaar Ministerie Rotterdam.

Daniëlle van Zetten begon in 1 Juni 2004 als Officier van justitie bij het Openbaar Ministerie arrondissementsparket in Rotterdam.

Mijlpijl voor de beste Officier van justitie van Nederland en Caribisch Nederland, want Daniëlle van Zetten werkt sinds Maart 2024 bij het Openbaar Ministerie in Curaçao (Papiaments: Kòrsou), ze is gedetacheerd voor de duur van 3 jaar, daarna kan het nog verlengd worden met ik 2 jaar.

Daniëlle van Zetten is sinds 2019 ook persofficier van het Openbaar Ministerie Rotterdam, ze staat de pers en media regelmatig te woord over allerlei zaken zoals de zaak van Willem Engel, Fouad L, drugsvangst in de Rotterdamse Haven en ze heeft een voorlichtings video gemaakt waarin Daniëlle vertelt over de gevolgen van geldezel easy money.

Daniëlle staat met haar zaken op rechtspraak, de eerste zaak die openbaar stond was de zaak in 2016, stalkingszaak van iemand. Nog 20 jaar erbij voor mevrouw mr. D. van Zetten als Officier van justitie, een betere Officier als zij is er niet in deze wereld.

 

 

Aanbevolen